Αν έχεις ένα προΐόν το οποίο πιστεύεις ότι μπορεί να ταιριάξει στην φιλοσοφία μας, τότε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. 

Δημιούργησα το We are Hormonal με σκοπό την δημιουργία ενός υποστηρικτικού ενδυναμωτικού ψηφιακού περιβάλλοντος όπου άτομα στην αναπαραγωγική ηλικία (και μετά) μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την δική τους υγεία. Το We are Hormonal τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα δημοσιογραφικής ακεραιότητας, με τις κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας να βασίζονται μόνο σε medical peer-reviewed περιοδικά, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικούς φορείς και ιατρικούς οργανισμούς.

Όλο το περιεχόμενο στο We Are Hormonal που αφορά την υγεία ή την ασφάλεια παράγεται είτε απο εμένα είτε απο επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας, όπως γυναικολόγους, μαίες, doulas, συμβούλους γαλουχίας, ενδοκρινολόγους, διατροφολόγους - διαιτολόγους, ειδικούς γονιμότητας και άλλους. Όλο το άλλο περιεχόμενο ελέγχεται από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ακρίβεια.

Αν πιστεύεις ότι το προΐόν σου είναι σχετικό με εμάς, τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε νέα σου. Μπορείς να να στείλεις ένα e-mail ενδιαφέροντος στο info@wearehormona.gr ή στο plantbasednt.gr@gmail.com